torstai 20. syyskuuta 2012

Tästä se lähtee taas

Teatterilla on perinteitä yksi jos toinenkin. Yksi niistä on syksyisin järjestettävä viikonloppuleiri, jossa tutustutaan tuleviin näytelmiin, kouluttaudutaan ja pidetään hauskaa. Sen viikonlopun jälkeen on sitten hyvä tarttua toimeen ja aloittaa talven näytelmien aktiivinen harjoittelu.

Joka vuosi leirin koulutusosuudessa on eri teema, tänä vuonna se oli sirkus. Taikuutta ja temppuja - mitä kaikkea niistä voikaan siirtyä lavalle...


Lauantain aikana pyöriteltiin lautasia, jonglöörattiin niin huiveilla, palloilla kuin renkaillakin, käveltiin valtavan pallon päällä ja ajeltiin yksipyöräisellä. Illalla saunottiin ja juhlittiin syntymäpäiviä. Aamuun mennessä olivat vähintäänkin poskilihakset kipeät kaikesta nauramisesta.

Mitä olisikaan leiri ilman leirinuotiota?
Sunnnuntaina temppuiltiin lisää, tehtiin taikoja; löydettiin kolikoita korvista ja navasta, saatiin solmuja ilmestymään ja katoamaan. Trampoliinin avulla lähdettiin lentoon ja puujaloilla kohottiin kattoon. Pystyssäkin pysyttiin. Lopulta pidettiin tietysti näytös ja oltiin mallikas yleisö - harva yleisö on varmaan saanut niin paljon kehuja kuin me, uskallettiin sekä taputtaa, että nauraa ja vieläpä ihan käskemättä :D Sirkuskoukuttaja totesikin, että voisi olla hyvästä järjestää ihmisille yleisökoulutusta.


Viikonlopun päätyttyä hymyilytti. Tästä on hyvä jatkaa, edessä on kokonainen talvi mielenkiintoisten projektien parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti